Poznati sastavi za All Stars susret

Array

HKS je na svojim službenima stranicama objavio sastave momčadi Sjevera i Juga za All Stars susret, koji će se održati na šibenskom Baldekinu u organizaciji HKS-a, grada Šibenika i GKK Šibenik.

Tako će za Sjever, koji će s klupe voditi Slaven Rimac (Cibona) i Dragutin Črnjević (Zabok), nastupiti: Ivan Ramljak, Luka Babić, Nolan Smith, Miro Bilan (Cedevita), Martin Junaković, Darko Planinić, Jerel Blassingame, Dario Šarić (Cibona), Luka Pandurić (Darda), Davor Konjević (Križevci), Petar Marić (Zabok), Karlo Žganec i Miralem Halilović (Zagreb).

Momčad Juga, koju će voditi Hrvoje Vlašić (Zadar) i Damir Milačić (Alkar), nastupit će u sljedećem sastavu: Luka Žitko (Alkar), Ljubo Šamadan (GKK Šibenik), Miguel Paul, Domagoj Bubalo (Jolly), Ivica Radić, Jure Škifić (Kvarner), Srđan Subotić (Split), Filip Kraljević, Marko Ramljak, Ivan Batur, Derek Lawrence, Marko Šutalo i Josip Sobin (Zadar).

Tako će u ovogodišnjem susretu najboljih košarkaša iz hrvatskih klubova ABA i A1 lige biti zastupljeni igrači iz 12 od 13 klubova. Najviše predstavnika imaju Zadar (7) i Cibona (5), dok jedini predstavnika na All staru neće imati Slavonski Brod. Dodajmo još da će s ovog popisa, sasvim sigurno, otpasti košarkaš Jollyja Miguel Paul, budući da je u međuvremenu napustio šibensku momčadi. Tko će ga zamijeniti, još nije poznato.

Susret je na rasporedu u srijedu 5. veljače s početkom u 18 sati.

Related Articles