Pratite UŽIVO finale juniorskog Prvenstva Hrvatske

Array

Utakmice između Cibone i Cedevite te Kaštela i Splita donijele su nam dva kluba koja će večeras u 20 sati igrati za prvaka Hrvatske, dok će se dva sata ranije igrati za treće mjesto.

U polufinalnim ogledima susrele su se ekipe iz iste regije i u obje utakmice slavile su momčadi koje su bile drugoplasirane u prvenstvu. I dok se nakon pokazane forme na poluzavršnici u Rijeci mogao očekivati Cedevitin trijumf (ne s tolikom razlikom) koju predvode Mazalin i Vučić, pobjeda Splita nakon zaostatka od čak 27 poena je veliko iznenađenje.

Priča dana je svakako razigravač Goran Filipović koji je hrabrom igrom i s 37 ubačenih poena odveo Žute do pobjede nad bivšim suigračima Benderom, Žižićem i Vručinićem. Ako ponovi jučerašnju utakmicu mogao bi ponijeti titulu MVP igrača Prvenstva Hrvatske što je u konkurenciji Marka Arapovića, Dragana Bendera, Ante Toni Žižića, Ivana Vučića i Lovre Mazalina veliki uspjeh.

Večerašnja utakmica je repriza finala od prošle godine kada je Split slavio protiv Cedevite 78:64. Vitaminima je zasigurno to dodatan motiv za pobjedu dok će Splićani nastojati po drugi puta zaredom postati prvaci Hrvatske.

Prijenos i statistiku uživo utakmice za treće mjesto od 18 sati (Cibona – Ribola Kaštela) kao i finalnog dvoboja Splićana i Zagrepčana pratite na našim stranicama.

Crosarka LIVE

Related Articles