Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Premijer liga: Šibenka do poluvremena riješila Zabok

  Košarkaši Šibenke uvjerljivo su slavili na gostovanju u Zaboku. Na tricaški i pogon Amerikanca Freemana su Šibenčani došli do visoke pobjede 77:99 Bila je to jednosmjerna utakmica tijekom svih 40 minuta igre.

  Gosti su šutirali trice čak 14/20 što je dovoljan pokazatelj njihove večerašnje raspoloženosti. Već 18 poena prednosti stvorili su Narančasti do poluvremena, a prednost je kasnije rasla i do plus 24. Zabočani se nisu predavali te su na ulasku u četvrtu četvrtinu došli na “samo” minus deset razlike.

  Juraj Pleadin zatim uzvraća tricom, a Širko iz kontranapada dovodi goste u mirnije vode. Šut je nastavio služiti Rahimićevu momčad pa domaćin zapravo i nije imao previše šanse. Šibenčani su na kraju mirno utakmicu priveli u svoju korist te slavili s visokih 77:99 za ukupno devetu pobjedu sezone.

  Freeman je predvodio Narančaste s 28 poena. Širko je ubacio 26, Miković se priključio sa 17, a Pleadin je dodao 12 te Šarić 10 poena. Kod domaćih su ponovno najbolji bili Črnjević koji je dodao 18 poena te Eyassu Worku koji je postigao 16 poena.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave