Prijave u tijeku: Maribor organizira turnir za djevojčice

Array

Ženski košarkaši klub Maribor će 9. ožujka organizirati jednodnevni košarkaški turnir za djevojčice do 10 godina starosti. Turnir će se odvijati u dvorani DRAŠ centra (pod Pohorjem, Zlata Lisica), a sudjelovat će šest momčadi podijeljenih u dvije grupe.

“Ključni razlog za organizacijom turnira je manjak utakmica za najmlađe djevojčice. Mi treneri entuzijasti u Sloveniji odlučni smo da dodatno povećamo aktivnost i broj utakmica. Moja osobna želja je da na turniru prisustvuje i pokoja hrvatska momčad, da pokrenemo suradnju među klubovima i dugoročno uspostavimo jedan zdrav kontakt koji će pružati zanimljivije i bogatije natjecanje tijekom cijele godine i najmlađim uzrastima”, kazao je organizator turnira i nekadašnji urednik portala Crošarka, Filip Džeba.

Turnir će se odvijati u poznatoj dvorani DRAŠ centra, na lokaciji poznate zimske utrke Zlata Lisica, na dva košarkaška terena s prilagođenim koševima. Turnir će započeti u 9 sati, dok je finalna utakmica na rasporedu u 13 sati. Više o natjecanju možete pogledati na službenoj stranici turnira.

SLUŽBENA STRANICA TURNIRA (ZKD-MB.SI)
SLUŽBENA STRANICA TURNIRA (CROSARKA.COM)

Kotizacija za turnir iznosi 40 EUR po momčadi, a rok prijave je do popune još preostala tri slobodna mjesta ili do 3. ožujka.

POZIV NA TURNIR (ZA KLUBOVE)
PRIJAVA EKIPE (ZA KLUBOVE)

Related Articles