Prostran: Ostavit ćemo srce na terenu

Array

Grad košarke, Zadar, večeras će biti svjedok još jedne sudbonosne utakmice, utakmice koja će odlučiti tko će u finale Prvenstva Hrvatske protiv Cibone. Zadarski navijči prvo će od 18 sati navijati za NK Zadar koji se bori za ostanak u 1. HNL i treba mu bod u susretu sa Splitom, a nakon te utakmice, svi će kolektivno krenuti na Višnjik na košarku.

Zadrani priželjkuju dobar ulazak u utakmicu, energičan, srčan i borben, ali čekaju hoće li konačno proigrati nominalno prvi šuter momčadi, Goran Vrbanc koji sve manje igre jer loše koristi minute na terenu koje mu daje trener Ante Nazor. Za pobjedu danas trebat će im i puno bolja igra prvog razigravača, Dwighta Thornea, koji se u prve dvije utakmice baš i nije iskazao. Naravno, uz sve navedeno, podrazumijeva se dobra igra “Svetog“ Ante Delaša i Romea Travisa, kao i standardno dobrih Ive Ivanova, Franka Kaštropila, Marka Ramljaka, Bariše Krasića i sve boljeg Tonija Prostrana.

Prostran je za portal crosarka.com rekao sljedeće: “Nažalost u Zagrebu smo odigrali jako loše, ali ništa nije gotovo. Analizirali smo utakmicu, vidjeli gdje smo griješili i svi smo spremni za nedjelju.”

Na čemu morate poraditi u odnosu na prve dvije utakmice?

“Moramo imati želju i pristup kao u prvoj utakmici tj. agresivnije odigrati obranu te nakon nje brzu tranziciju.”

Za kraj je spomenuo koliko njemu i njegovim suigračima znači podrška navijača: “Dosta nam znači podrška navijača. Nadam se da će doći u što većem broju i naravno da će većina biti u bijelim majicama, a mi ćemo ostaviti srce na terenu i na kraju vjerujem da ćemo svi skupa slaviti.”

Zadrani se nadaju još jednoj pobjedi nad Cedevitom i plasmanu u finale, a hoće li tome biti tako vidjet ćemo uskoro.

Related Articles