Petak, 25 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Vlado Ilievski će igrati na Eurobasketu

  Iskusni razigravač i trenutni član zagrebačke Cedevite Vlado Ilievski izjavio je kako će najvjerojatnije igrati za makedonsku reprezentaciju na Eurobasketu u Sloveniji. Ilievski je skupa sa McCalebbom, Antićem i Gečevskim kreirao najveći košarkaški uspjeh te zemlje na jednom velikom natjecanju. Oni su na prošlom europskom prvenstvu u Litvi bili četvrti, a milimetri su ih dijelili i od boljeg plasmana.

  Ilievski je u svojoj karijeri nastupao za brojne klubove i uvijek je bio među glavnim igračima ekipa u kojima je igrao. Tako se na njegovoj listi mogu naći klubovi poput Barcelone, Siene, Lottomatice, Tau Ceramice, Efesa i Union Olimpije u kojoj je igrao u više navrata.

  Ilievski je zajedno sa centrom grčkog Olympiacosa Perom Antićem rekao kako se povlači iz reprezentacije, ali čini se kako se predomislio. Vjerojatno je i blizina održavanja prvenstva odigrala ulogu u odluci ovog beka.

  Makedonija će u Sloveniji biti u grupi B. Ovu grupu osim Makedonije čine Srbija, Bosna i Hercegovina, Latvija, Litva i Crna Gora. Makedoniji neće biti lako ponoviti uspjeh s prošlog natjecanja, ali svakako imaju šanse za dobar rezultat.

  zadnje objave