Prostran: Svi smo spremni za nedjelju

Toni Prostran ove se godine vratio u svoj matični klub KK Zadar s kojim trenutno igra polufinalnu seriju prvenstva Hrvatske protiv zagrebačke Cedevite. Odradili smo sa razigravačem Zadra kratki razgovor u kojem nam je prokomentirao svoju igru, ali i utakmice protiv Cedevite.

Za početak jesi li zadovoljan svojom dosadašnjom igrom?

“Mogu reći da sam zadovoljan. Bilo je uspona i padova, ali s obzirom da praktički tri sezone nisam imao prilike igrati, jedino prošle sezone sto sam odigrao sedam utakmica za Zagreb, ovo mi je prva prava sezona. Najveći dobitak ove godine je taj što sam zbog ozljede propustio svega desetak treninga. Za sljedeću sezonu ću imati druge ciljeve, naravno puno veće.”

Niste uspjeli iznenaditi u Zagrebu već ste doživjeli težak poraz. Kakvo je raspoloženje u ekipi?

“Nažalost odigrali smo jako loše, ali ništa nije gotovo. Analizirali smo utakmicu, vidjeli gdje smo griješili i svi smo spremni za nedjelju.”

Na čemu morate poraditi u odnosu na prve dvije utakmice?

“Moramo imati želju i pristup kao u prvoj utakmici tj. agresivnije odigrati obranu te nakon nje brzu tranziciju.”

I za kraj koliko će vam značiti podrška domaćih navijača?

“Dosta nam znači podrška navijača. Nadam se da će doći u što većem broju i naravno da će većina biti u bijelim majicama, a mi ćemo ostaviti srce na terenu i na kraju vjerujem da ćemo svi skupa slaviti.”

U nedjelju nas sigurno očekuje zanimljiva utakmica u Zadru kao i prava košarkaška fešta. Pobjednik ide u finalu na Cibonu koja je već ranije prošla šibenski Jolly.