Provjereno trenersko ime na klupi Jolly JBŠ-a

Array

Košarkaši Jolly JBŠ-a u novu će sezonu krenuti s novim trenerom.

Vrlo brzo nakon završetka sezone čelnici šibenskog kluba za novog su šefa struke imenovali Damira Milačića. 40-godišnji Zagrepčanin proteklih je sezona napravio odličan posao s Alkarom, a s uspjehom je vodio i U-20 reprezentaciju.

Iza Jollyja je ne baš uspješna sezona u kojoj nisu uspjeli ostvariti plasman u Ligu za prvaka. Prošlog ljeta angažirali su Mladena Erjavca (otkaz je dobio pred početak sezone), a momčad su zatim vodili Momir Milatović, Krste Malenica, Dženan Rahimić i sportski direktor Davor Vidačak.

S Milačićem je potpisan dvogodišnj ugovor, a novi je strateg danas predstavljen javnosti.

Kontakt je trajao negdje od Nove godine i moram priznati da su bili jako uporni. Istodobno, poštovali su moju želju da ne kontaktiramo dok traje Liga za prvaka. Nakon toga brzo smo se dogovorili i zadovoljan sam s onim što smo potpisali,” rekao je Milačić za Crošarku i nastavio:

Kao što znate, Katura je zatražio raskid ugovora i može otići uz odštetu, dok su ugovori istekli Subotiću i Đuriću. Sada nas čeka slaganje rostera kako bi spremni dočekali sredinu kolovoza i početak priprema. O konkretnim imenima ne bih želio pričati, kroz dva-tri tjedna moglo bi se puno više znati.”

Čelnici Jollyja su se dosad pokazali “brzi na okidaču” kad se radilo o smjenama trenera.

Vjerujte mi da se ne opterećujem time. Uvijek razmišljam pozitivno, a njihova želja da me dovedu i ustrajnost koju su pokazali pri tome jako puno mi znače. Jedina stvar kojom se sada opterećujem je kako složiti kvalitetnu momčad s jasno izraženim fajterskim pristupom. Vjerujem da ni rezultat neće izostati i da ćemo svi skupa biti zadovoljni.”

Related Articles