Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Prvi košarkaški turnir s nagradama u kriptovalutama

  Sveta Nedelja 3X3 Hoopfest će zahvaljujući suradnji s poduzećem Electrocoin postati prvi sportski događaj u Hrvatskoj u okviru kojeg će dio nagradnog fonda biti isplaćen u kriptovalutama.

  U gradu Sveta Nedelja je prije nekoliko mjeseci pokrenuta inicijativa pod nazivom Svetonedeljska udruga mladih, odnosno Svenum. Cilj inicijative je okupiti mlade u Svetoj Nedelji i raditi na kreiranju sadržaja za mlade. Nakon nekoliko uspješno provedenih projekata, Svenum po prvi puta organizira košarkaški turnir Sveta Nedelja 3X3 Hoopfest uz pomoć Mjesnog odbora Orešje i Udruge 3D.

  Detalji prijave kao i ostale informacije mogu se pronaći na FIBA-inoj internet stranici (ovdje).

  Organizatori vjeruju da će turnir 3X3 Hoopfest prerasti u tradicionalan događaj koji će se odvijati svake godine, te okupiti sve ljubitelje sporta u gradu, ali i pružiti svima ostalima dodatan razlog za posjet Svetoj Nedelji. Ovaj događaj popratile su mnoge tvrtke te su dogovorene mnoge suradnje. Jedna od najvažnijih je ona s poduzećem Electrocoin. Naime, Sveta Nedelja 3X3 Hoopfest će zahvaljujući ovoj suradnji postati prvi sportski događaj u Hrvatskoj u okviru kojeg će dio nagradnog fonda biti isplaćen u kriptovalutama. Svetonedeljska udruga mladih zajedno sa Udrugom 3D i Mjesnim odborom Orešje postaje prvi organizator sportskog događaja u Hrvatskoj koji je uveo kriptovalute u nagradni fond.

  U subotu, 11. rujna 2021.godine, na igralištu Orešje za prvu nagradu borit će se 12 prijavljenih ekipa. Program će početi oko 11.00 sati, dok se završetak očekuje u večernjim satima pod reflektorima. Za igrače su osigurani vrhunski uvjeti na službenoj Fiba 3×3 podlozi i košu, posjetitelji će moći sudjelovati u brojnim nagradnim igrama, a oni najmlađi će uživati u dodatnom sportsko zabavnom sadržaju kroz cijeli dan.

  Pozivaju se svi ljubitelji košarke da dođu na svetonedeljski 3X3 hakl i uživaju u igri pod obručem. Na Facebook stranici eventa su dostupni promotivni video sadržaji, cjelokupni nagradni fond i ostatak dogovorenih suradnji. Detalji prijave kao i ostale informacije mogu se pronaći na FIBA-inoj internet stranici.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave