Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Repeša: Morali smo ubiti utakmicu već u drugoj četvrtini

  Pred oko 5000 gledatelja u Sevilli, od kojih je naših bilo 300-tinjak, košarkaška reprezentacija Hrvatske je nakon odličnog početka pala i na kraju regularnog dijela su Filipini imali šut za pobjedu. Na kraju su ipak upisali pobjedu s čim je zadovoljan trener Jasmin Repeša.

  - Advertisement -

  Ono što je najbitnije, dobili smo utakmicu. Sjećamo se puno utakmica na Europskom prvenstvu, isto prva nije otišla kako bi htjeli. Ja ne mogu dati apsolutno nikakvu zamjerku za pristup, želju i volju koju je imala ekipa i to je ono što je najbitnije. Ostala je tim i kad je bilo teško i kad nije dobro – rekao je repeša i dodao:

  Međutim, morali smo i morali ubiti utakmicu već u drugoj četvrtini na 13 razlike za nas, imali smo otvorena četiri šuta, i to dobra šuta koja smo promašili. Kad voda uđe u uši onda nastane nervoza, nastane nesigurnost i nastane puno toga što nije dobro, što nosi nervoza sa sobom.

  Dakle, bitno je da smo dobili utakmicu, otvorili turnir pobjedom znajući da možemo i moramo bolje ako hoćemo da dostignemo ciljeve koje smo postavili pred sebe.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE