Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Repeša: Nakon četiri utakmice nemamo adaptaciju na kriterij suđenja

  Momčad Jasmina Repeše doživjela je i drugi poraz što nas vodi u eliminacijsku borbu za drugi krug Svjetskog prvenstva. Opcija je to koju je malo tko držao ozbiljnom. Naš izbornik u prvoj izjavi poslije utakmice dotaknuo se kriterija suđenja:

  - Advertisement -

  Nakon četiri utakmice nemoguće je da nemamo adaptaciju na kriterij koji je dozvoljen ovdje, gdje je pušteno da se igra na granici dozvoljenog. Ja sam trener koji zagovara da se igra čvrsto, snažno, a ekipa mi je završila sa četiri faula u prvom poluvremenu, da nismo ni prvu četvrtinu ni drugu ušli u bonus, a da smo gubili 13 razlike – rekao je trener Hrvatske, a na pitanje što je rekao igračima u svlačionici je dodao:

  Sve je u našim rukama. mi smo imali i lani teških trenutaka i ako smo pravi trebamo dobiti sutra. Najbitnije je da ostanemo tim, mi smo i probali u drugom poluvremenu i dali puno energije. Vratili smo se na -8, ali nismo uspjeli dodatno da zakompliciramo utakmicu.

  Najbolji pokazatelj dvije ekipe je broj asista koji je više nego duplo na njihovoj strani, baš iz tog razloga što smo mi kukali da nas tuku, a nismo pomjerali loptu sa jedne na drugu stranu i bili smo dosta statični. Na drugoj strani nismo odgovorili na identičan način. Mislim da je tu ključ.

  Repeša drži da smo bolji od Portorika i da tu utakmicu jednostavno moramo dobiti.

  Nadam se da ćemo dobiti sutra, nadam se da ćemo iz ove utakmice izvući jednu veliku pouku, da ćemo se adaptirati na kriterij koji je na Svjetskom prvenstvu, da će biti bolja utakmica i bolja igra. Portoriko je reprezentacija sa mnogo individualaca, sigurno nije kompaktna i čvrsta kao Grčka, ali imaju igrača koji mogu u utakmici da eksplodiraju. Znamo svi tko je Barea koji je danas postigao 30 poena, Aroyo, Sanchez je bio draftiran u NBA, to je sjajan tim. Međutim, ruku na srce, oni nisu kvaliteta razine Grčke i tu utakmicu moramo dobiti, nema nam druge.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE