Repeša nakon poraza: Fizički nismo spremni

Array

Drugi poraz u Euroligi momčadi Jasmina Repeše nije neočekivan, ali ipak smo se svi nadali neizvjesnijoj utakmici, jačem otporu prvaka Hrvatske. Na kraju su s 71:60 slavili Francuzi, a Cedevita u drugom poluvremenu nije niti jednom ugrozila vodstvo domaćina.

Imamo stravičan problem odgovoriti fizički, mislim da je tu poanta. Ako ne odigramo utakmicu na najvišem nivou, teško možemo očekivati i jednu pobjedu u Euroligi. Mi na ovom nivou smo premladi, fizički nismo spremni i kad nam zakažu neki igrači koji trebaju potegnuti u ovakvoj utakmici onda je to jako, jako teško – rekao je Repeša, a na pitanje je li među tim igračima i Miro Bilan dodao je:

Mislim da je jako loše odigrao. Istina, bio je bolestan, nije ni trenirao do dolaska ovdje zbog stomačne viroze. Međutim, to nije opravdanje. Od njega se očekuje više, pogotovo jer znamo da je jedini visoki. Moraju svi više napraviti. Zuba je tek na kraju ubacio tricu, vidjeli ste Pilepića u obrani, protivnik mu šutne tricu kao da ga nema.

Nije trener Cedevite bio zadovoljan ni sa zalaganjem ekipe, izdvojio je trenutak na završetku utakmice kada se njegovi igrači nisu borili za posjed lopte.

To je jedan drugi nivo i igrači nisu igrali na takvom nivou i za njih je to jako teško. Međutim, morali su dati sve od sebe. Kod ničije lopte na kraju se nitko ne baca za njom osim Mazalina. To je način na koji moramo igrati.

Related Articles