Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Repeša skratio popis – 15 igrača nastavlja pripreme

  Kao što je ranije najavljeno, nakon zatvorene utakmice s Makedonijom, a prije odlaska na pripremni turnir u Francusku, izbornik Jasmin Repeša skratio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na Mondobasketu u Španjolskoj. Popis pak nije konačan, budući da je tek smanjen sa 17 na 15 igrača koji nastavljaju pripreme za svjetsku smotru najboljih.

  - Advertisement -

  Očekivano, Repeša se zahvalio Darku Planiniću i Franu Pilepiću. S obzirom na viđeno, izbornik je dao naslutiti da Planinić nije jedno od njegovih rješenja na kojem će bazirati unutarnju igru reprezentacije, a potvrda da novi centar Budućnosti neće vidjeti Španjolsku stigla je u subotu kada je na utakmici protiv Kanade u Slavonskom Brodu zaradio lakšu ozljedu koljena.

  Pilepić je, s druge strane, najmanje participirao u prve tri pripremne utakmice. Tek je u drugoj protiv Kanade zabilježio nešto minuta u drugom poluvremenu te je bilo jasno da novo pojačanje Cedevite nije u izbornikovim planovima kojim bi dodatno osnažio ionako jake bekovske pozicije naše izabrane vrste.

  Prema tome, u sljedeću fazu priprema ulaze: Roko Leni Ukić, Oliver Lafayette, Rok Stipčević, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Luka Babić, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Miro Bilan, Damir Markota, Ante Tomić, Luka Žorić i Lukša Andrić.

  Hrvatska, dakle, danas putuje u Pau, gdje će ovog vikenda snage odmjeriti s reprezentacijama Srbije, Grčke i domaćina Francuske, a očekuje se da će prve minute zabilježiti Roko Ukić, Bojan Bogdanović, Luka Žorić i Ante Tomić.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE