Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More

  Repovi nakon pobjede Hermesa protiv Alkara

  U 13. kolu ABA lige Hermes je ugostio Sinjskog Alkara. Ovo je bila utakmica na jedan koš u kojoj je na kraju Hermes uz puno sreće i nekoliko dvojbenih situacija svladao desetkovani Alkar. Utakmica je završila rezultatom 92:86.

  Hermes – Alkar 92:86

  Kao i cijeli susret, igralo se koš za koš u prvom poluvremenu. Na početku je Hermes ostvario minimalno vodstvo koje je uspio održati velikom zaslugom Krapića koji je bio nezaustavljiv. S druge strane predvođeni Vučićem Sinjani su pružali odličan otpor te su do početka odmora držali utakmicu neizvjesnom.

  Pred kraj drugog poluvremena Alkar se držao na par poena zaostatka iza Hermesa. U napadu za vodstvo pri rezultatu 88:86 Svalina je promašio tricu te se onda dogodila jedna u najmanju ruku sumnjiva situacija u kojoj je igraču gostiju dosuđen nesportski prekršaj. Bila je to odluka koja se nije nipošto svidjela Sinjanima. U tome trenutku dokrajčen je Alkar slobodnim bacanjima te su Zagrepčani mogli proslaviti spretno osvojene bodove.

  Ante Krapić je odigrao strašnu utakmicu u kojoj je postigao 28 poena i uhvatio 15 skokova. Dobar je bio i Foster s 26 poena. U redovima Alkara dobru utakmicu je odigrao Hrvoje Vučić koji je postigao 25 poena. Uz njega solidnu utakmicu je odigrao Bruno Markulin koji se zaustavio na 16 poena.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave