#234

Šarić dobar u pobjedi 76ersa

Bucksi bez “Greak Freaka” jednostavno nisu ni približno ista momčad. Izostanak najboljeg igrača Milvaukeeja, ali i jednog od najboljih u ligi, Šarićevi 76ersi kvalitetno su iskoristili za novu pobjedu na domaćem terenu. U utakmici bez obrana, Sixersi su već u prvoj četvrtini pobjegli na plus osam. Zanimljivo, već u prvoj četvrtini rezultat je bio 37:29, što dovoljno govori i o obrambenom dijelu igre. Tijekom druge i treće dionice Bucski su se držali u igri i lagano približavali.

Međutim, Sixersi su odigrali kvalitetnih zadnjih deset minuta gdje su dignuli obrambeni nivo i riješili stvar. Rezultat posljednje četvrtine bio je 32:14. Dario Šarić odigrao je kvalitetnu utakmicu, a upravo njegova trica za 106:89 pet minuta prije kraja potpuno je razriješila dvojbe oko pobjednika. Vidljiv je bio nedostatak ideje u igri gostujuće momčadi čim u rosteru nema Antetokounmpa.

Obrana Bucksa nije imala rješenje za Joela Embiida koji je utakmicu završio na 29 poena i devet skokova. Odličan je bio i Simmons sa 16 poena, devet asistencija i osam skokova. Naš Dario Šarić ubacio je 13 koševa, podijelio sedam asistencija i ulovio šest skokova, a uz to uspio je ukrasti jednu loptu. Dario je šutirao 4/10 iz igre, 1/5 za tri i 4/4 s linije slobodnih bacanja za 32 minute igre.

Middleton je predvodio goste s triple-doubleom. Ubacio je 23 poena, uhvatio 14 skokova i podijelio deset asistencija.


Dario Šarić sažetak

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nIG1mmsuZYM]

Sažetak utakmice

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1Qy_a_dsr8g]