Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Šarić i Blassingame nezaustavljivi za Jolly

  U 12. kolu Lige za prvaka Jolly je u Šibeniku ugostio Cibonu, koja je na krilima već poznatog dvojca Jerela Blassingamea i Darija Šarića došla do još jedne pobjede.


  Jolly JBŠ – Cibona 78:89 (9:25; 40:44; 65:71)

  - Advertisement -

  Jolly:  Smith 15, Kozić 2, Gulam 12, Bubalo F. 6, Katura 16, Cinac 12, Vrsaljko 15, Vrlika, Sunara, Mrva, Bubalo D.

  Cibona: Jagodić Kuridža 6, Krušlin 1, Blasingame 23, Siriščević 8, Gabrić, Šarić 24, Planinić 10, Rozić 5, Arapović 4, Mavra, Kus 4, Junaković 4.


  Darko Planinić i Šarić svojim su koševima otvorili utakmicu, na što je odgovorio Franjo Bubalo tricom. Nije bilo potrebno puno vremena da se Šarić uigra, budući da je zabio 9 od prvih 14 koševa Cibone, dok je Jolly i dalje bio na početnih tri poena. Tek u petoj minuti Dino Cinac zabija za peti poen domaćina, ali Cibosi nisu posustajali te otišli u drugu četvrtinu s prednošću od 16 poena. U drugoj četvrtini Luka Katura pokušava vratiti svoju momčad u igru, što je naposlijetku i uspio jer su na poluvrijeme otišli sa samo četiri poena zaostatka.

  Ulaskom u drugo poluvrijeme Cibona radi mini-seriju 0:7 i odlazi opet na +11, no žilavi Šibenčani se nisu predali. Katura, zajedno s Denisom Vrsaljkom i Josipom Gulamom još jednom smanjuju prednost i dolaze na -3, ali onda je nastupio Blassingame, zabivši tri trice u tri navrata. Gosti su tako s +6 ušli u zadnji period, gdje je Šarić nastavio napadački dominirati i odvesti Cibonu na sada već nedostižnih 18 poena prednosti. U utakmici u kojoj Jolly nijednom nije vodio, Cibona je na kraju pobijedila 78:89.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE