Šarić: Nadam se da ćemo najbolju igru pružati tek sad

Array

Nakon susreta i uvjerljive pobjede protiv Portorika koja nam je donijela osminu finala Svjetskog prvenstva, izjavu je dao Dario Šarić koji je iznio svoje viđenje susreta.

Na upit koliko je ova pobjeda napunila njihov rezervoar samopouzdanjem, Šarić je rekao:

Sigurno je, trebali smo ovakvu utakmicu, kakvu smo prezentirali u prvom poluvremenu odigrati jučer protiv Grčke tokom cijelog susreta i sigurno bi im stvorili dobar otpor, ali nema veze. Eto, protiv Portorika smo odigrali stvarno fantastično prvo poluvrijeme, primili smo malo previše koševa, ali napadački smo odigrali stvarno odlično i nadamo se nekom laganom protivniku u osmini finala, nezna se još tko te može dopast, ali treba biti smirene glave i odigrati ponovo ovako s još puno boljom obranom.

Protivnik u četvrtfinalu biti će ili Francuska ili Brazil, kratko o njima:

Brazil igra specifično kao Španjolska sa dva visoka igrača, sa dva centra preko 2,10 visine tako da će biti teško protiv njih. Protiv Francuske smo igrali na pripremama 38 minuta stvarno savršeno i onda nam se dogodio neki blackout kao ovdje u dvije, tri utakmice, ali sad se od nas ne očekuje puno zbog zadnje dvije utakmice i naše prezentacije, ali mi znamo koliko vrijedimo i nadam se da ćemo najbolje utakmice pružiti tek sad.

Related Articles