Šaric uz rame Nowitzkom?

Array

Komešanje oko nadolazećeg drafta se ne smiruje, a naš mladi košarkaš Dario Šarić opet je jedna od glavnih priča. Iako trenutno nema vremena razmišljati o odlasku preko bare, vremena imaju američki novinari i analitičari.

Američki novinar i poznati NBA analitičar ESPN-a Chad Ford iznio je svoju prognozu nadolazećeg drafta u kojoj Šarića vidi visoko pozicioniranog.

”Šarić nastavlja igrati vrlo dobro u doigravanju hrvatskog prvenstva. Nažalost, neće moći doći u SAD na individualne treninge s klubovima jer ima obveze prema reprezentaciji čim završi sezona. Zbog toga je nekoliko klubova poslalo svoje izaslanike u Hrvatsku da ga pogledaju uživo. Tri momčadi za koje je najviše vjerojatno da će ga uzeti u prvom krugu drafta su New Orleans, Portland i Dallas”, napisao je Ford.

Istina je da će Šarić biti s reprezentacijom, a vrlo vjerojatno će se naći i na popisu putnika za Sloveniju. Hoće li igrati u Dallasu rame uz rame sa velikim Dirkom, hoće li kao i Dražen nastupati za Portland ostaje vidjeti. Bilo kako bilo Šarić je definitivno pobudio zanimanje lige za svoje usluge.

Related Articles