Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Šerifi iz doping kontrole

  Nemalo su ostali začuđeni gledatelji na Baldekinu kada su, početkom posljednje četvrtine susreta prvog kola Lige za prvaka između Jolly JBŠ-a i Zagreba, iz službenog tunela na parket ušle dvije nepoznate osobe s nekakvim akreditacijama oko vrata te rubom terena za igru nonšalantno odšetali iza klupa obiju ekipa, mameći znatiželjne poglede s obje klupe.

  - Advertisement -

  Još veće iznenađenje je nastalo kada je isti dvojac u završnici susreta, koji je bio uzbudljiv i napet, prišao klupama i doslovce vukao za rukav članove stožera!? Kako se ispostavilo, bila je to doping kontrola Hrvatskog olimpijskog odbora, koja je došla obaviti svoj zadatak. Nije upitna važnost njihove zadaće, ali zar se ne obavlja doping kontrola i na susretima Eurolige? No tamo nitko nikada nije vidio da osobe zadužene za tu kontrolu povlače sudionike susreta za rukav.

  Način na koji se spomenuti dvojac ponašao, pokazivao je da su oni iznad košarke i iznad sporta, a barem bi u HOO trebali znati, pa i educirati takve, da je sport iznad svega, a da su oni marginalni, koji samo trebaju obaviti svoj posao, bez pompe i bahatog trčkaranja rubom parketa. Gospodo u HOO, ako već radite na zaštiti sporta od varalica, onda barem educirajte ljude koji to rade, da svoj posao obave inkognito bez velike pompe, a iznad svega bahatosti.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE