Đorđe Topolović potpisao za Šibenku

Topoloviću će Šibenka biti treći hrvatski klub u karijeri.

GKK Šibenka je na poziciju centra dovela Đorđa Topolovića iz Cedevite Junior. Košarkaš rođen u Bosni i Hercegovini će tako nastupiti za treći hrvatski klub u svojoj karijeri. Ranije je branio boje Vrijednosnica Osijek.


Doveli smo Đorđa Topolovića na poziciji pet. Centar, robustan, agresivan, vrlo borben u napadu raznovrstan i definitivno s tim karakteristikama on će se jako dobro uklopiti na Baldekin i u grad Šibenik. S obzirom da je 2001. godište doveli smo jako perspektivnog centra koji može već sada jako kvalitetno igrati. Zadovoljan sam i ovom prilikom mu želim dobrodošlicu‘
, rekao je trener Šibenke Damir Milačić.

Svoje zadvoljstvo potpisom nije krio ni Topolović:

Drago mi je što sam potpisao za Šibenku jer je to klub sa jako velikom i lijepom tradicijom, dobrim igračima i mislim da je Šibenka klub koji je u zadnjih par godina jako dobar u HT Premijer ligi. Mislim da trener Damir Milačić radi sjajan posao i ne bi trebalo biti problema da se uklopim u tu ekipu i atmosferu jer već od prije poznajem neke momke iz te ekipe. Jedva čekam da počnemo s pripremama i da imamo jednu jako dobru sezonu.

U prošloj sezoni je u dresu Cedevite odigrao 18 utakmica gdje je imao 10,2 poena i 5,2 skoka u prosjeku. Cedevita je u tim utakmicama bila na omjeru 13-5.

Related Articles