Ponedjeljak, 21 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Sjajni Amerikanci napustili Mornar

  Poslije ispadanja iz ABA lige u dvije utakmice polufinala protiv Budućnosti iz Podgorice, košarkašima Mornara do kraja je sezone ostala borba za naslov prvaka u Crnoj Gori, ali i u nacionalnom Kupu. Međutim, kako javljaju ondašnji mediji, ekipa braće Pavićevića u tu borbu će ući slabija za – Isaiaha Whiteheda i Kennya Gabriela.

  Naime, košarkaški savez Crne Gore donio je odluku prema kojoj zbog koronavirusa klubovi mogu registrirati šest stranaca za domaća natjecanja, ali samo njih četvorica moći će biti u rosteru za utakmice. S obzirom da Mornar u svojim redovima ima Jacoba Pullena, Aleksandra Lazića, Nemanju Gordića, Taylora Smitha, Marka Jeremića i Uroša Lukovića, navedena dva američka košarkaša postala su „višak“ za kraj sezone.

  Ovakva odluka naslanja se i na izjavu predsjednika kluba Đorđija Pavićevića koji tvrdi kako će roster ekipe za sljedeću sezonu biti drugačiji te da rezultatski ciljevi neće biti podignuti tako visoko kao ove godine. Uz to, tvrdi da su Barani na korak od potpisa jednog od najvećih talenata iz regije.

  zadnje objave