Utorak, 21 rujna, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Škrljevo bolje od vrlo dobrog Hermesa

  Zeleni sa Škrljeva došli su do šeste prvenstvene pobjede savladavši u dvorani na Mavrincima Hermes Analiticu 89:72. Adria Oil Škrljevo do pobjede je došao teže od očekivanja, jer se „fenjeraš“ odlično držao tri četvrtine.

  - Advertisement -

  Prvih deset minuta počelo je stalnim izmjenama vodstva. Gosti na krilima Ivana Svobode pariraju domaćinu, pa sve do šeste minute Adria Oil Škrljevo se ne uspijeva odlijepiti u vodstvu. Početkom osme minute Zeleni dolaze na plus šest 19:13, da bi se na mini odmor otišlo vodstvom domaćina 21:17. Kod domaćeg sastava mladi Dario Cvitković koji je silom prilika postao prvi centar jer je Arkim Martin Robertson ozlijeđen, postigao je sedam koševa, isto koliko i Svoboda kod Hermes Analitice.

   

  Početkom druge četvrtine trener Zelenih Damir Rajković u igru uvodi kapetana Antonia Bobana i novo pridošlog Frana Pilepića, koji u samo nekoliko minuta postiže sedam koševa, a domaćin u 16′ odlazi na plus deset 33:23. Goste je šut stao, jer uz Svobodu koji je postigao deset, samo je još Filip Kordić zabio sedam koševa, a ostatak ipak malo da bi se pariralo Zelenima. Na počeku posljednje minute domaćin ima i plus 14 nakon što je Jure Gunjina položio za 42:28. Na veliki odmor se odlazi vodstvom Škrljevčana 43:32. Najučinkovitiji kod domaćeg sastava bio je Cvitković sa 9, te Pilepić i Gunjina sa po 7 postignutih koševa.

  Nastavak utakmice u znaku je Crvenih iz Zagreba, koji stalno prijete Zelenima i smanjuju razliku. Iako, domaćin u 24′ ima plus jedanaest 50:39, gosti u 28′ stižu na minus četiri 56:62. Svoboda je nezaustavljiv i za nešto više od 26 minuta postiže 21 koš. Na isteku tridesete minute na semaforu stoji samo plus pet za domaći sastav 60:55. Svobodi se pridružio i Grgur Brčić koji je postigao deset koševa.

  Pobjednik je odlučen u posljednjih deset minuta, kada se Zeleni odvajaju na četrnaest razlike u 25′. Konačnih 89:72 plod je dobre igre Gunjine, Barnjaka i Pilepića koji su nemilice trpali koš Analitičara. Na kraju: Gunjina 18, Barnjak 17, a Pilepić 13 postignutih koševa. Najučinkovitiji na utakmici bio je Svoboda sa 25 postignutih koševa uz tri trice.

  KOMPLETNA STATISTIKA

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE