Škrljevo stiže na gostovanje u Dubravu

U nedjelju s početkom u 16 sati u Dubravu u sklopu zaostale utakmice 14. kola HT Premijer lige stiže Škrljevo. Domaćinima je svaka utakmica “nada za spas”, stoga i ne čudi što trener Šarin ističe kako u dvoboj ulaze sa samo jednim ciljem.

”Mi u utakmicu moramo ući sa samo jednim ciljem da je pobjedimo jer nam ta pobjeda može puno značiti, ali definitivno da u toj utakmici neće sve ovisiti samo o nama. Škrljevo je respektabilan suparnik koji ima kontinuitet rada trenera od nekoliko sezona. Imaju sistem igre, Pilepića koji ima iskustvo i s nekoliko igrača koji dugi niz godina igraju Premijer ligu pa sve do odličnog Amerikanca Robertsona koji igra pod košem. Zadatak neće biti jednostavan, ali nama je svaka utakmica bitna i u nju moramo ući s željom da je dobijemo.” – rekao je trener domaćih Jeronimo Šarin.

Trenutni pogled na ljestvicu govori kako domaćini trenutno imaju tek 4 pobjede i čak 16 poraza, a gosti u Zagreb stižu iz spokojna sredine tablice, gdje se nalaze s 9 pobjeda i 11 poraza.

_