Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Španjolci u najjačem na Svjetskom prvenstvu

  Izbornik španjolske reprezentacije Juan Antonio Orenga objavio je listu 12 igrača na koje će računati na Svjetskom prvenstvu kojemu su domaćini krajem kolovoza i početkom rujna. Naravno, prvi i osnovni preduvjet je da ne dođe do ozljeda ili drugih nepredviđenih okolnosti.

  - Advertisement -

  Na popisu se nalaze: Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves), Jose Calderon (New York Knicks), Sergio Rodriguez (Real Madrid), Juan Carlos Navarro (Barcelona), Sergio Llull (Real Madrid), Rudy Fernandez (Real Madrid), Victor Claver (Portland Trail Blazers), Alex Abrines (Barcelona), Pau Gasol (Los Angeles Lakers), Marc Gasol (Memphis Grizzlies), Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder), Felipe Reyes (Real Madrid).

  Valja napomenuti kako je zbog pravila o samo jednom naturaliziranom igraču ponovno otpao Crnogorac Nikola Mirotić, a prednost je dobio Kongoanac Serge Ibaka.

  Španjolska se nalazi u skupini A s reprezentacijama Egipta, Irana, Srbije, Francuske, Brazila i Srbije, a s Hrvatskom će se križati u eventualnoj drugoj fazi natjecanja.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE