Nedjelja, 1 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Splićani prosuli prednost protiv Kaštela

  Na Gripama su večeras Splićani odmjerili snage sa susjedima iz Kaštela. Splićani su uspjeli prokockati velikih plus 20 i na kraju se nisu uspjeli vratiti. Sjajan preokret su režirali Kaštelani i tako došli do još jedne vrijedne pobjede. Završilo je s 85:81 u korist gostujućeg sastava.

  - Advertisement -

  Prva četvrtina protekla je vrlo izjednačeno. Tek su se domaćini malo odvojili krajem dionice, da bi nošeni Josipom Jukićem stvorili ogromnih plus 20 pred kraj druge četvrtine (45:25). No, gosti se nikako nisu predavali pa su zahvaljujući sjajnom Ivanu Ćubeli uspjeli malo ublažiti zaostatak do velikog odmora.

  Pokušavali su se gosti vratiti u susret, no Splićani su donekle uspijevali kontrolirati rezultat u trećoj dionici. Ipak, preokret se počinje događati već početkom četvrte četvrtine. Naime, tada se opet ukazuje sjajni Ćubela koji s tri trice topi prednost Splita.

  Domaćini su tada jednostavno potonuli i ubrzo Kaštelani dolaze i do plus devet četiri minute prije kraja. Pokušali su krajnjim naporima Splićani još jednom uzvratiti i došli čak na pola koša zaostatka (82:81), no drugi brat Jukić, Josip, koji je na strani gostiju, zajedno s Klaricom, inače još jednim domaćim dečkom, donose pobjedu Kaštelima za konačnih 85:81.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE