Splićani prosuli prednost protiv Kaštela

Array

Na Gripama su večeras Splićani odmjerili snage sa susjedima iz Kaštela. Splićani su uspjeli prokockati velikih plus 20 i na kraju se nisu uspjeli vratiti. Sjajan preokret su režirali Kaštelani i tako došli do još jedne vrijedne pobjede. Završilo je s 85:81 u korist gostujućeg sastava.

Prva četvrtina protekla je vrlo izjednačeno. Tek su se domaćini malo odvojili krajem dionice, da bi nošeni Josipom Jukićem stvorili ogromnih plus 20 pred kraj druge četvrtine (45:25). No, gosti se nikako nisu predavali pa su zahvaljujući sjajnom Ivanu Ćubeli uspjeli malo ublažiti zaostatak do velikog odmora.

Pokušavali su se gosti vratiti u susret, no Splićani su donekle uspijevali kontrolirati rezultat u trećoj dionici. Ipak, preokret se počinje događati već početkom četvrte četvrtine. Naime, tada se opet ukazuje sjajni Ćubela koji s tri trice topi prednost Splita.

Domaćini su tada jednostavno potonuli i ubrzo Kaštelani dolaze i do plus devet četiri minute prije kraja. Pokušali su krajnjim naporima Splićani još jednom uzvratiti i došli čak na pola koša zaostatka (82:81), no drugi brat Jukić, Josip, koji je na strani gostiju, zajedno s Klaricom, inače još jednim domaćim dečkom, donose pobjedu Kaštelima za konačnih 85:81.

Related Articles