Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Srđan Subotić predstavljen kao novi trener Splita

  Srđan Subotić i službeno je potvrđen kao novi trener KK Split!

  Subotić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio u mlađim kategorijama Splita, a seniorsko iskustvo je skupljao kao pomoćnik Ivici Skelinu i Mili Karakašu.

  U prvoj samostalnoj sezoni očekuju ga veliki izazovi, prošla sezona podigla je rezultatska očekivanja te u Splitu sigurno priželjkuju i jedan trofej nakon dva poraza u finalima (prvenstvo i kup). Naravno, priželjkuje se i ostanak u ABA ligi koji je prošle sezone izboren u razigravanju protiv sarajevskih Sparsa, a od ove sezone Split sudjeluje i u europskim natjecanjima, sredinom rujna očekuje ga kvalifikacijski turnir za košarkašku Ligu prvaka koji će se igrati u Ateni, prvi protivnik će biti ciparski predstavnik AEK Larnaca.

  Pred Splićanima je vrlo zahtjevna sezona, prva utakmica je za 40-ak dana, a na pripreme su krenuli s tek 8 igrača – na prvom ovosezonskom treningu pojavili su se Toni Perković, Ivan Perasović, Darko Bajo, Sani Čampara, Lovro Runjić, Viktor Šarić, Roko Gizdavčić i Ante Perkušić. Očekuju se produljenje ugovora s Lukom Babićem i Rokom Ukićem, a i Marin Marić je izrazio želju za ostankom.

  Predstoji nam za vidjeti kako će novi Upravni odbor pristupiti rješavanju igračke križaljke za novu sezonu.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave