Stenjevec i Warm up u Sisku do Mastersa

Array

Na prekjučer održanom Cedevita Basket Touru u centru Siska dobili smo i sudionike regionalnog Mastersa u Rijeci iz regije Sjever. U neizvjesnoj borbi svoje mjesto na završnici izborile su ekipe Stenjevec s 400 bodova i Warm up s 380 bodova.

Kroz kvalifikacijski dio seniorskog dijela turnira u Sisku najbolje ekipe izborile su polufinale. U prvom polufinalu Warm up (Vanja Miletić, Mario Galić, Miroslav Zadro, Luka Veverec) je bio uvjerljiv protiv ekipe Charlievi bećari (Slavko Lipovac, Dario Malinac, Josip Križanović, Luka Marek) iz Petrinje te pobjedom 15:9 ušao u finale. U drugome je Stenjevec (Igor Kralj, Franko Dugandžić, Josip Sablić, Jure Jagnjić) jednako uvjerljivo pobijedio Savicu 15:5.

U utakmicu za prvo mjesto bolje je ušao Warm up te stekao prednost od nekoliko poena, ali borbeni Stenjevec se odličnom šuterskom dionicom vraća u utakmicu i na kraju zasluženo osvaja turnir pobjedom 15:12.

U kategoriji U-16 ekipe su pokazale atraktivnu 3×3 košarku a najboljom se pokazala ekipa FEMT u sastavu Franko Kelava, Edo Hajdarević, Mario Josipović i Tea Ljubešić.

Prisutnu publiku odličnim nastupima zabavili su i spektakularni KLC breakeri.

Nakon kontinentalnog dijela turneje slijede nam turniri u regiji Zapad, a u srcu turističke sezone nastavit će se i turneja regije Jug u kojoj su ostali turniri u Zadru, Splitu i Makarskoj.

Related Articles