Stipe Kuliš napušta Zadar i odlazi u Rusiju

Stipe Kuliš završio je svoju epizodu u Zadru i trenersku karijeru nastavlja u Rusiji.

Stipe Kuliš, dio stručnog stožera KK Zadar prihvatio je ponudu ruske Samare u kojoj će biti pomoćnik bivšem hrvatskom izborniku Draženu Anzuloviću.

Kuliš je bio važna karika u stožeru trenera Danijela Jusupa, a kako kaže – iz kluba odlazi ispunjenog srca.

‘Riječima je teško opisati koliko mi je bilo zadovoljstvo braniti boje Zadra kao i surađivati sa svim članovima stručnog stožera, predvođenog trenerom Danijelom Jusupom. Ono sto smo prošli u protekloj sezoni, koja je naposljetku okrunjena naslovom prvaka, ostavit će neizbrisiv trag u mom sjećanju. Sve te emocije koje smo dijelili između sebe i sa svim navijačima su nešto što izlazi iz okvira čistog profesionalizma, pogotovo nama koji smo odrasli u ovom gradu. Iako me trenerski put sada vodi u novu sredinu moje misli će sigurno biti uz KK Zadar.’ – rekao je na oproštaju od kluba Stipe Kuliš.

Kuliš je radio i kao trener kadetske te juniorske reprezentacije Hrvatske, bio je trener mlađih uzrasta, ali i seniora Puntamike, a sa Zadrom je prošle sezone potpisao dvogodišnji ugovor.

– Stipe je svojim ponašanjem i pristupom poslu kojeg obavlja zaslužio da mu se pruži prilika da krene dalje. Želimo mu puno uspjeha. Nadamo se da će ostvariti zacrtane ciljeve i da ćemo jednog dana ponovno surađivati. Zahvaljujemo se na doprinosu u stvaranju šampionske momčadi i čestitamo na novoj poslovnoj prilici.’ – rekla je v.d. direktorice KK Zadar Vana Dundov.

Related Articles