Studentska liga u Zagrebu

Array

U nedjelju, 17.3. na Kineziološkom fakultetu započinje sveučilišno prvenstvo grada Zagreba u košarci za muškarce. Natjecati će se 30 fakulteta u gradu Zagrebu i odvijati će se u 4 grupe.

Utakmice se igraju jednokružno te zatim prolaze po 2 najbolje ekipe u četvrtfinale. Nakon toga će se odigrati Final Four, prošle godine prvenstvo je osvojio Ekonomski fakultet (ekipa br.2) u finalnom ogledu protiv Veleučilišta VERN.

U utakmici za treće mjesto je pobijedio Prirodoslovno-matematički fakultet u susretu sa Medicinskim fakultetom.

Grupa A se sastoji od 8 ekipa: Ekonomski fakultet (ekipa br.1), Ekonomski fakultet (ekipa br.2), Filozofski fakultet, Fakultet političkih znanosti, Građevinski fakultet, Stomatološki fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet i Tehničko veleučilište u Zagrebu.

Grupa B ima 7 ekipa: Arhitektonski fakultet, Grafički fakultet, Fakultet elektrotehnike i računalstva, Fakultet kemijskog inžinjerstva i tehnologije, Fakultet prometnih znanosti, Rudarsko-geološko-naftni fakultet i Veleučilište VERN.

Grupa C također ima 7 ekipa: Agronomski fakultet, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Prehrambeno-biotehnički fakultet, Prirodoslovno-matematički fakultet, Šumarski fakultet, Visoka škola za informacijske tehnologije i Zagrebačka škola ekonomije i managementa.

Grupa D ima 8 ekipa: Fakultet strojarstva i brodogradnje, Geodetski fakultet, Hrvatski studiji, Katoličko bogoslovni fakultet, Kineziološki fakultet, Visoka poslovna škola Libertas, Medicinski fakultet i Pravni fakultet.

Prvenstvo otvaraju ekipe Ekonomskog fakulteta(ekipa br.1) i Tehničko veleučilište u Zagrebu u 9 sati. Svakih sad vremena će se odigrati druga utakmica, a ovo je raspored za prvo kolo:

1. kolo

17.3. (nedjelja)- Kineziološki fakultet
09.00 EF 1:TVZ
10.00 FF:SF
11.00 GRAF:VERN
12.00 FKIT:FPRZ
13.00 ERF:ZŠEM
14.00 PBF:VSITE
14.00 EF 2:TTF
15.00 PMF:ŠUF
15.00 FPZ:GF
16.00 FSB:PF
16.00 FER:RGNF
17.00 GEF:MF
18.00 HS:LIB
19.00 KBF:KF

Related Articles