Subotić i Dijan opet u starom jatu

Array

Srđan Subotić i Toni Dijan prva su pojačanja Žutih za sljedeću sezonu.

Srđan Subotić, 35-godišnji razigravač, vraća se na Gripe nakon jednogodišnjeg izbivanja. Prošle sezone igrao je u dresu Jolly JBS-a, a za iskusnog igrača je proteklih dana veliko zanimanje pokazivao i Alkar kojeg je preuzeo Splićanin Mladen Vušković.

U dresu šibenskog prvoligaša prošle je sezone prosječno igrao 28 minuta upisujući 8,4 poena, 2,8 skokova i 3,8 asistencija.

Među Žutima svoj košarkaški put nastavlja i 32-godišnji krilni igrač Toni Dijan. Zadranin je na Gripama odigrao završnicu prošlosezonske Lige za ostanak. Na pet utakmica igrao je prosječno 26 minuta upisujući osam poena, 4,8 skokova i 4,8 asistencija.

Sljedećih dana očekuju se novi potpisi, no igrači o kojima se priča u kuloarima već su zagazili u četvrto desetljeće života.

Ne osporavamo njihovu kvalitetu, samo se moramo zapitati kad će na Gripama prestati s izlizanom pričom o “ulaganju u vlastitu djecu koja će biti budućnost kluba”. Za tako nešto treba strpljenja, volje i znanja, a čini nam se da su u Splitu “kratki” po svakom kriteriju.

Related Articles