Šuška se u Grčkoj: Olympiakosu stiže veliko pojačanje!

Dobro obaviješteni kolege nam javljaju zanimljive informacije vezane za Olympiakos. Radi se navodno o dogovoru, i to usmenom s Kostasom Sloukasom koji je pristao na trogodišnju suradnju s Crvenom-bijelima. Kako je još aktivan igrač Fenerbahčea, trebao bi prvo ishoditi dozvolu kluba o raskidu suradnje. Papire bi navodno trebao dobiti do kraja tjedna pa ga onda ništa ne bi sprječavalo za povratak u Grčku.

Jedan od ponajboljih grčkih košarkaša današnjice već dugi niz godina nosi dres Fenera te je usko vezan u Željka Obradovića kao trenera. Upravo je zbog Žoca ostao u klubu i čekao informacije o eventualnom njegovom ostanku. No, Fener ipak spada u dio euroligaških momčadi koje su najavile sve veće financijske probleme u sljedećem razdoblju te još nemaju ni izbliza definiran budžet. Čak i plaće kasne po par mjeseci te se isplaćuju kvartalno već dulje vrijeme.

Olympiakos ne bi trebao imati problema s pojačanjima ovog ljeta. Sloukas je samo jedna od meta. Proteklih dana se spominjao i Zvezdin Lorenzo Brown za kojeg su interes pokazali još Panathinaikos i Maccabi iz Tel Aviva. Izgledno je da će “Zeleni” u slučaju Brownove odbijenice pokušati kontaktirati Billyja Barona ili Janisa Strelnieksa.

Related Articles