Tea Buzov: Želim opravdati ukazano povjerenje!

Array

Nakon što je posljednji dio prvenstva odigrala za Split, Tea Buzov se odlučila prijeći u Rockwoll Pulu. Za portal Crošarka Tea je iznijela prve dojmove o svom prelasku u novi klub te dala kratak osvrt na prošlu godinu.

Na samom početku razgovora kazala je o prvim kontaktima između nje i Pule.

“Prvi kontakt s Pulom je bio prije tri godine, no kako sam upisala studij u Splitu, odlučila sam se igrati u Studencu iz Omiša”, rekla je Tea.

I nakon dvije sezone provedene u Omišu stigla je prošla godina za koju Tea kaže:

“I onda je došla prošla godina koju moram što prije zaboraviti, podvući debelu crtu. Bila je to godina u kojoj je nesanirana povreda koljena završila operacijom, i sezonu učinila kratkom i teškom. Godina u kojoj prelazim u Novi Zagreb, te nezadovoljna potpisujem raskid i pauziram dio sezone.”

Nakon raskida uslijedila je kratkotrajna pauza u njenoj košarkaškoj karijeri.

“Povratkom doma prva odluka je bila posložiti prioritete i riješiti sve zaostatke i repiće svog života. Na žalost to je značilo odbiti i ponude klubova, pa tako i same Pule koja je opet pokazala da me želi u svojim redovima.”

Tijekom pauziranja od nastupa vrijedno je trenirala sa Splitom za kojeg je i odigrala posljednja četiri kola.

“No da ne bude sve loše, trenirala sam doma, odigrala par utakmica za matični Split, i nadam se pomogla im u što boljem plasmanu na ljestvici.”

I tad je još jednom stigla ponuda Pule na njen stol.

“Na prijelaznom roku Pula je pokazala da me zaista želi. Kad vas netko zove drugi put, pa ga odbijete, razlogom za koji i nisu trebali imati sluha, pa još igrate za protivnike i prevagnete u pobjedi istih to je za poludjet. I kad unatoč svemu i dalje žele da budete dio njihovog tima onda jednostavno morate prihvatiti, i pokušati to strpljenje opravdati samo dobrom igrom.”

Na samom kraju Tea je iznijela i prve dojmove o novom klubu.

“I evo, po prvim utiscima s treninga, upoznavanja s trenerom i curama, što reći – čista petica! Utakmica je već sljedeći vikend, idemo se uigrati i odraditi je maksimalno.”

Nama samo ostaje da Tei poželimo sreću u novom klubu i da joj ova godina bude daleko bolja od one prošle.

Related Articles