Teodosić pod svijetlima reflektora

Array

Sjajni srpski bek Miloš Teodosić nezgodno se povrijedio u doigravanju VTB lige protiv Khimkija. Popularni Teo povrijedio je kosti potkoljenice i zbog toga će morati na operaciju. Prve prognoze bile su crne i činilo se kako neće nastupati za Srbiju na Eurobasketu u Sloveniji ipak par dana nakon nesretnog događaja stvari se mijenjaju.

Predsjednik Srpskog košarkaškog saveza Đilas je rekao kako je Košarkaški savez Srbije razgovarao s Teodosićem te kako je on spreman igrati za reprezentaciju i na jednoj nozi.

“Razgovarao je sa čelnim ljudima KSS i izrazio spremnost da i na jednoj nozi igra za državni tim, što, moram priznati, predstavlja pravi pristup. Vidjeti ćemo u kakvom ćemo sastavu nastupiti na Europskom prvenstvu. Neke igrače očekuje operacija, ali ovoga puta nećemo imati momke koji ne shvaćaju da je igranje za Srbiju čin patriotizma.“

Rekao je Đilas nakon skupštine u Beogradu.

Svoj komentar dao je i izbornik Orlova, Duda Ivković koji kaže:

“Postoje volja i želja Teodosića da igra, a to je uvjet da se brže oporavi od povrede. Želim mu da se u što skorije vrijeme oporavi, ali to je više pitanje za doktora.”

Ivković će sljedeće nedjelje javnosti obznaniti spisak reprezentativaca, a hoće li će na njemu biti igrač moskovskog CSKA ostaje za vidjeti. Sigurno je da je Teodosić jedan od najboljih igrača Srbije i da su im bez njega šanse za dobar plasman umanjene.

Related Articles