Utorak, 22 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Todor Gečevski završio reprezentativnu karijeru

  Makedonski košarkaški reprezentativac Todor Gečevski donio je odluku o završetku reprezentativne karijere te tako neće nastupiti na Europskom prvenstvu u Sloveniji.

  Ovaj bivši igrač i kapetan Zadra ove sezone je s MZT-om osvojio naslov prvaka Makedonije. No u posljednje vrijeme je imao mnogo problema s ozljedama, što je sigurno jedan od razloga otkazivanja reprezentaciji. Potvrdio je to i sam Gečevski:

  “Ova odluka je konačna i nepromjenjiva. Znam da javnost očekuje da igram zajedno s Perom Antićem i Vladom Ilievskim koji će biti u sastavu, ali moje tijelo jednostavno govori drukčije.”

  “Imam 36 godina i vrijeme je da moje mjesto preuzmu mlađi igrači. Ovo nije kraj moje karijere. Čekam da vidim tko će biti trener za sljedeću sezonu. Ako ostane Aleš Pipan, bit će odlično,” objasnio je Gečevski.

  Gečevski je jedan od najboljih igrača Makedonije u povijesti i jedan od najzaslužnijih za veliki uspjeh te reprezentacije na prošlom Europskom prvenstvu u Litvi. Podsjetimo, Makedonija je osvojenim četvrtim mjestom zaslužila epitet najugodnijeg iznenađenja tog izdanja Eurobasketa.

  zadnje objave