Težak tjedan za Lupice – USK Praha pa Gospić

Array

Tjedan koji je započeo snježnim padavinama i otkazivanjem jutarnjeg treninga, donijeti će dva velika iskušenja za vodeću ekipu A1 lige. Nakon što su u subotu pregazile Pleter 45 razlike (92-47), igrajući bez dva bitna kotačića, Sene Pavetić i Mirne Mazić, Lupice će nakon popodnevnog treninga krenuti put Praga na utakmicu 11. kola C skupine Eurolige, protiv USK Praha.

“U Prag ćemo u punom sastavu, i očekujemo pružiti češko-crnogorsko-američkoj ekipi dobar otpor, a ako se stvari poslože kako mi želimo, i uzeti pobjedu. Prag je u svakom slučaju favorit, vjerojatno po imenima (Škerović, Dubljević, Vaugh, Viteckova…) treća ekipa po kvaliteti u našoj grupi. Na klupi im je trofejna trenerica Natalija Hejkova, koja je odlično posložila ekipu i sada su na putu da osiguraju play off. Vodeće se u češkom prvenstvu, igraju dobro. Imale su manju stanku u prvenstvu od nas, pa to može biti i naša šansa i naš nedostatak… Treba istaknuti da je atmosfera u našoj ekipi odlična, vidjelo se to na putu i za vrijeme utakmice sa Pleterom, iako su curama, zbog teških treninga u proteklih 10-ak dana, noge bile malo teške. No, u srijedu ćemo biti u odličnom tonusu,” najavio je utakmicu s Pragom trener Vladimir Ivanković.

Poslije Praga slijedi Gospić?

“O tom-po tom. U periodu smo sezone kad trebamo razmišljati samo o utakmici koja je pred nama. O Gospiću ćemo razmišljati nakon povratka iz Praga. Činjenica je da nas čeka teška utakmica i da će Gospić biti “svježiji”, ali nije to uvijek prednost,” zaključio je Ivanković.

Utakmica USK Praha – Novi Zagreb igra se u srijedu, 16.01.2013 u 18 sati. Prijenosa utakmice – nema.

Related Articles