Travis: Iza mog kašnjenja stoji dobar razlog

Array

Nakon što se iščekivalo njegovo pojavljivanje u Zadru, Romeo Travis vratio se u momčad košarkaškog kluba Zadar i jutros odradio prvi novogodišnji trening sa svojim suigračima.

Podsjećamo, nakon proslave Nove godine u Londonu, zajedno s razigravačem Zadra Chaisonom Allenom, Romeo se nije vratio u klub, dok je Allen to napravio. Kasnije se saznalo kako je nedavni junak zadarske pobjede nad Partizanom bio u dogovorima vezanim za prelazak u berlinsku Albu koji su se na kraju ipak izjalovili.

Potvrda o kontaktu s Albom nije stigla, no kazao je Travis ipak ponešto o razlozima kašnjenja prilikom povratka s kratkog odmora.

“Sve što sam napravio bilo je s razlogom, i to dobrim. U pitanju nije novac, već princip. Da se radilo o novcu odavno bih napustio Zadar. Sada sam tu, ta epizoda je iza mene i ostajem do kraja sezone. Sretan sam da sam se vratio jer vjerujem da ova momčad može i do Final Foura. U ovom natjecanju sve je moguće, a u sljedećih pet susreta mi imamo četiri na svom parketu.”

U rasprave o problemima s klupskim vodstvom ipak nije htio ulaziti.

“Neke stvari moraju ostati unutar klupskih prostorija. Ja o njima neću govoriti. Pitajte ljude iz kluba, trenera, ali ja neću detaljizirati. Učinio sam što sam učinio, ako ljudi u klubu misle da to zaslužuje kaznu, ja ću je spremno podnijeti.”

Ipak, trener Ante Nazor dao je i svoj osvrt na novonastalu situaciju.

“Romeo je pošteno igrao i davao 100 posto sebe na posljednje tri utakmice i krenuo na Božićne blagdane za koje očito nije imao budžet kakav je trebao imati. Vjerojatno je zbog toga došlo do ove situacije. Ako je on pošteno odradio svoj dio posla trebao je i klub. Protiv sam bilo kakve kazne za njega,” zaključio je Nazor.

Pridodajmo ovome kako je zadarski strateg najavio za nedjeljni susret protiv Krke momčad u kojoj će se nalaziti Travis te novi igrači Vedran Morović i Jusuf Nurkić.

Related Articles