U19 protiv Crne Gore, U20 na turniru u Italiji

Array

Ovaj vikend s prvim pripremnim utakmicama startaju U19 i U20 selekcije Hrvatske. Mlađa reprezentacija će danas i sutra imati dva ogleda protiv godinu dana starijih igrača iz Crne Gore, a U20 igra na jakom turniru u talijanskom Jesolu.

Nakon Daruvarskih toplica, a prije nastavka priprema u Dubrovniku, U19 reprezentacija Hrvatske koju vode trener Dražen Brajković i njegov pomoćnik Josefa Dulibić odraditi će u Svetom Martinu drugu fazu priprema za Svjetsko prvenstvo koje se od 27. lipnja do 7. srpnja održava u Pragu. Od ove selekcije koju prevode Dario Šarić i Mario Hezonja su velika očekivanja, a Šarić i Brajković su na početku priprema najavili pohod na zlato.

Prve provjere će imati danas i sutra u 18 sati u Svetom Martinu protiv U20 reprezentacije Crne Gore koja je u Diviziji A i igrati će na Europskom prvenstvu u skupini s našom reprezentacijom. Ove utakmicu ćemo odigrati bez Šarića i Hezonje.

U20 reprezentacija pod vodstvom Damira Milačića i Marina Zirduma su Crikvenicu zamijenili talijanskim Jesolom gdje do ponedjeljka nastupaju na jakom međunarodnom turniru. Nakon godinu dana igranja u drugoj ligi, ova selekcija je ponovno u Diviziji A i za mjesec dana ih očekuje Europsko prvenstvo u Estoniji. Pored spomenute Crne Gore protivnici u skupini su nam Švedska, Turska i Ukraina.

Danas u 18:15 igramo protiv Grčke, sutra u 20 protiv Italije, a posljednjeg dana u 18:15 protiv Turske, ekipe s kojom ćemo igrati i u Tallinnu, a s kojom će biti i Tehnički direktor Turske reprezentacije Bogdan Tanjević. Nakon završetka turnira reprezentacija nastavlja pripreme u Svetom Martinu gdje će odigrati dvije utakmice protiv vršnjaka iz Slovenije.

Related Articles