Utorak, 27 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ispravak: Ukić je ipak dobio Litvu

  Litvu nikad nisam dobio, vrijeme je – izjavio je Roko Ukić novinaru Večernjeg lista Draženu Brajdiću. No, tomu ipak nije tako. Naš reprezentativac je zaboravio pripremnu utakmicu kada je bio 21-godišnjak.

  - Advertisement -

  Točno prije devet godina Roko je bio u sastavu hrvatske reprezentacije koja se igrala u sklopu priprema za Eurobasket. Susret se igrao u Podgorici, a naša momčad koju je s klupe vodio Neven Spahija bila je bolja 81:76. Nikola Vujčić i Zoran Planinić su bili najefikasniji s po 16 poena, Mario Kasun je dodao 12, a Gordan Giriček 11. Roko Ukić se tada nije upisao u listu strijelaca.

  Nije za zamjeriti Roku zbog te male greškice, igrači s takvom karijerom odigrali su mnoštvo velikih utakmica i prijateljske ili pripremne se zasigurno najlakše zaborave. No, onaj tko sve zna je vrijedni statističar Tomislav Pakrac, a osim na Ukićev nastup, ispravio je i podatak o službenim utakmicama ova dva večerašnja protivnika.

  Još uvijek imamo grozan score u službenim utakmicama, pobijedili smo samo jednom, a izgubili devet puta. U prijateljskim bolje stojimo, slavili smo četiri puta uz dva poraza.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE