Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More

  Uoči puta u Zagreb, Zadar dočekuje Goricu

  Uoči subotnjeg gostovanja u sklopu 25. kola ABA lige u Zagrebu kod Cibone, košarkaši Zadra moraju „odraditi“ obveze u domaćem prvenstvu. Na Višnjik u četvrtak stiže Gorica, koja je ove sezone uz Split, Cibonu i Zadar najkonstantnija momčad HT Premijer lige. Utakmica počinje u 19 sati, a svoja razmišljanja uoči dvoboja je podijelio strateg domaćina, Veljko Mršić.

  “Bit će teška utakmica, Gorica je zasluženo u vrhu HT Premijer lige. To je ekipa koja ima dobar roster, dobro su vođeni. Bit će jedna zahtjevna utakmica naročito iz svjetla kad gledamo naš raspored, nakon gostovanja u Čačku i utakmice protiv Sonika već dva dana nakon toga igramo protiv Gorice. Nakon tri utakmice u šest dana i napornog puta to se osjeti na momcima.“ – priča Mršić te nastavlja.

  “Mi moramo biti koncentrirani i pametni protiv Gorice, možda nećemo imati neku ogromnu energiju koja nas je krasila u zadnje vrijeme ali to moramo nadoknaditi s pametnom igrom da neutraliziramo sve njihove dobre stvari kojih ima puno.“

  Trener Gorice Josip Sesar kaže kako njegova ekipa nema što za izgubiti.

  “Poslije utakmice s Cibonom imali smo malo više vremena za odmor, analizu i pripreme. Bili su i blagdani pa su igrači imali dva dana slobodno da se malo rekuperiraju. Ostatak vremena proveli smo pripremajući za ovo teško gostovanje koje je pred nama. Zadar je favorit pa putujemo rasterećeni jer nemamo što za izgubiti.” 

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave