Vedran Morović u ABA ligašu

Array

Iskusni razigravač Vedran Morović (31) novi je član makedonskog MZT. Moroviću će ovo biti ukupno šesti angažman za neki od klubova ABA lige. Prethodno je igrao za Zadar, Cibonu, Olimpiju, Široki i Zagreb.

Nakon kratkog boravka u inozemstvu prihvatio je ugovor MZT-a koji prilično ambiciozno dočekuje novu sezonu. Nesumnjivo je kako će im iskusni Zadranin, koji je lani u Balkanskoj ligi bilježio pristojne brojke od 15 poena u prosijeku i 1.3 ukradene lopte biti važna karika u ostvarenju zadanih ciljeva. Morović nekoliko dana trenira s makedonskim klubom koji je sinoć odlučio o potpisivanju otvorenog ugovora.

Donijeli smo odluku da zadržimo Morovića u svojim redovima. Ugovor je otvoren što ostavlja mogućnost prijevremenog raskida suradnje – rekao je za portal Ekipa.mk direktor MZT Skopje Vidoja Sekulovski.

Problem treneru Zmagi Sagadinu uoči subotnje utakmice protiv Mega Vizure predstavlja sinoćnji udarac u glavu koji je zaradio Owen Klassen na treningu.

Owen je napustio bolnicu, ali liječnici su preporučili potpuni odmor u sljedećih nekoliko dana. Dakle, šanse za njegov nastup u subotu su minimalne – rekao je Sekulovski.

Related Articles