Petak, 18 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Video: Vladović riješio Valenciju i “kupio” Slovence

  Jakov Vladović prije dva tjedna je stigao u Union Olimpiju kako bi riješio probleme ljubljanskog kluba na mjestu razigravača. Ugovor potpisao na godinu dana uz mogućnost raskida od strane kluba nakon jednog mjeseca. Naime, prvi razigravač momčadi Cedric Jackson ozlijedio se prije sezone, klub je zaredao s porazima te su bili primorani pronaći novo rješenje.

  Kako se u momčad jučer na utakmici protiv Valencije vratio spomenuti Jackson, a poziciju razigravača mogu popuniti i Nebojša Joksimović, Luka Rupnik te naš Paolo Marinelli postojala je mogućnost da 30-godišnji Zadranin sezonu ne odradi do kraja.

  Ipak, Olimpija je slavila protiv favorizirane ekipe Velimira Perasovića. Slovenci su vodili velikom razlikom u posljednjoj četvrtini da bi se potom Španjolci u samom finišu opasno približili. Pitanje pobjednika je riješio požrtvovni Vladović te time vjerojatno kupio ugovor do kraja sezone.

  Nažalost po Zmajčeke, na susretu je Joksimović nezgodno doskočio i ozlijedio gležanj što je još jedan od razloga da se produži suradnja s našim igračem, ali i prilika Marinelliju da se vrati u prvu momčad. Riječanin je utakmicu odgledao s tribina, a nije nemoguće da drugi dio sezone odradi negdje na posudbi.

  zadnje objave