Vraneš potpisao za Steauu iz Bukurešta

Nakon što je jučer obznanjeno kako Ivan Vraneš napušta Šibenku, danas je poznat njegov novi klub, a to je Steaua Bukurešt.

“Želio bih se zahvaliti Šibenki, ljudima u klubu, suigračima, trenerima i ljudima oko kluba. U iščekivanju angažmana Šibenka mi je izašla u susret prijateljski otvorenim ugovorom te su mi omogućili da se održim u igračkoj formi i jakom treningu nakon prestanka prošle sezone zbog korone te spreman da dočekam inozemni angažman, a na meni je bilo da pokušam pomoći da dohvatimo koju značajnu pobjedu. Uspjeli smo u prošlom kolu to protiv Sonika i nadam se da će ekipa nastaviti u tom istom ritmu već ovog petka u Zagrebu protiv Cibone.
Profesionalac sam, sportaš i prihvatio sam ponudu poznatog rumunjskog i europskog kluba, Steaue iz Bukurešta i smatram da je to jedan iskorak dalje. Hvala na mnogobrojnoj podršci navijača, a u posljednjih godinu dana doživio sam lijepe trenutke i pobjede u Šibeniku.
U tekućoj sezoni želim što više pobjeda i uspjeha, ponajprije u ovoj situaciji zdravlja, te što prije veliku podršku s tribina.
Hvala, i sretno!” – rekao je Vraneš.

Dženan Rahimić, trener Šibenke:

“S Ivanom smo se čuli prije dvadesetak dana sa opcijom može li trenirati sa nama i po mogućnosti odigrati koju utakmicu s obzirom da je u potrazi za novim klubom. Naravno, to smo odmah prihvatili. Puno nam je pomogao u ovom periodu kako na treningu, tako i na utakmicama.
Odličan je to igrač, ali nažalost za nas, zbog odlične ponude morao je otići.
Naravno da je to veliki hendikep za nas, jer je to igrac koji pravi razliku na terenu.
Želimo mu sve najbolje u novom klubu.”

Related Articles