Vrijednosnice +27 protiv Splita

U18. kolu A1 košarkaške lige, u derbiju začelja, Vrijednosnice su deklasirale ekipu Splita.

Od prve minute igrači trenera Vladimira Krstića pokazali su da trostruki prvak Europe večeras nema što tražiti u Gradskom Vrtu. Osječani su upisali vrijedne bodove koji će im se računati u poretku Lige za ostanak.

Dobar pristup i ulazak u utakmicu, odlična i čvrsta obrana, brze kontre, koncentriran i precizan napad krasili su igru Brokera večeras, dok su gosti iz Splita ostali dužnici gledateljima u Osijeku.

Od devet igrača u rotaciji osam su postizali koševe, što već dugo nije viđeno u ekipi Vrijednosnica. Mladi Robert Kujundžić dominirao je skokom i drugu utakmicu za redom je ponajbolji igrač u ekipi, Aljoša Šarac je vukao kao pravi lider, Filip Tončinić je bio odličan u napadu, a Dejan Meznarić je prvi asistent ekipe. U ekipi Splita svojom igrom istaknuo se samo Toni Dijan, dok ga ostatak momčadi nije mogao pratiti.

Ovom pobjedom Brokeri su prekinuli crnu seriju i vratili potrebno samopouzdanje u svlačionicu, te obradovali večeras glasnu publiku koja je prepoznala želju i borbenost igrača Vrijednosnica, te ih zasluženo ispratila pljeskom.

Split sljedeću utakmicu u prvenstvu dočekuje Jolly, a Vrijednosnice istom klubu idu u goste nakon što će jedno kolo biti slobodni.