Vrijednosnice nakon ostavke Helbicha vratile Domagoja Kujundžića

Nakon tri sezone vratio se na dobro mu znano mjesto.

Novi/stari trener Vrijednosnica Osijek je Domagoj Kujundžić, a ugovor je potpisan na dvije godine. Nakon završetka sezone u kojoj nije ostvaren povratak u HT Premijer Ligu a samim time i ostavke trenera Srđana Helbicha, uprava Vrijednosnica je prvo krenula u dovođenje novog trenera.

Kujundžić je u trenerskoj karijeri radio u Splitu, Cedeviti, Studentu iz Mostara, Alkaru, Vrijednosnicama Osijek, Posušju i Zaboku, a također je bio i pomoćni trener izborniku Veljku Mršiću u hrvatskoj seniorskoj reprezentaciji. 

Kujundžić se osvrnuo na povratak: ‘Jako mi je drago da se ponovno vraćam u klub koji je odlično organiziran i na čijem čelu se nalazi čovjek koji nesebično ulaže svoj novac u košarku, kao jedan od rijetkih gospodarstvenika. Nadam se da ćemo se vratiti u Premijer ligu i sve ćemo učiniti da se u Slavoniji ponovno igra vrhunska košarka’.

Vrijednosnice Osijek su u prošloj sezoni završili kao treći s istim omjerom kao i druge Kaštele koje su prošle dalje (24-8 omjer), a Kujundžić se vraća na klupu Osijeka nakon tri godine. Tada se zadržao dvije sezone u klubu, Osijek je imao omjer 21-33 u te dvije sezone te se uspješno zadržao u HT Premijer ligi.

Related Articles