Vujošević se vratio na klupu Partizana

Array

Prema informacijama iz srpskih medija najtrofejniji trener beogradskog Partizana Duško Vujošević, nakon iznenadnog odlaska Vladimira Jovanovića u Ukrajinu, ponovo će sjeti na klupu “crno-bijelih”.

Vujoševićev dugogodišnji pomoćnik Jovanović preuzeo je ukrajinskog prvaka Donjeck s kojim će se kroz kvalifikacije pokušati probiti u Euroligu, a njegovo mjesto zauzet će trener koji je prije dvije sezone senzacionalno odveo Partizan na Final Four Eurolige.

Natrofejniji trener u povijesti “crno-bijelih” koji je od 2001. do 2010. godine osvojio devet nacionalnih prvenstava, četiri srpska kupa, te četiri naslova u regionalnoj ligi, uz već spomenuti završni turnir Eurolige, vraća se na poziciju trenera prve momčadi Partizana. Njegovi pomoćnici trebali bi biti bivši igrač Vlado Šćepanović i aktualni kapetan momčadi Petar Božić.

Ovo je Vujoševićev četvrti mandat na klupi Partizana. Tijekom prvog krajem osamdesetih odmah je osvojio prvenstvo Jugoslavije i izborio Final Four tadašnjeg Kupa prvaka, da bi naredne sezone osvojio Kup Radivoja Koraća.

Related Articles