Zabok lako s Križevcima

Array

Zabok je protiv Križevaca upisao petu pobjedu u prvenstvu te je pobjegao posljednjem dvojcu na tri pobjede, a na tablici se po omjeru izjednačio s Križevcima i Vrijednosnicama.

[rezultat id=108]

Križevčani su na gostovanju u Zaboku parirali domaćinu samo prvih 10 minuta (20:24). U nastavku Zagorci se  serijom 14-2 odvajaju, a na poluvrijeme odlaze s visokih 50:29. Pitanje pobjednika već tada je bilo riješeno. Do kraja utakmice gosti iz Križevaca se nisu uspjeli spustiti ispod 20 poena i Zabok na kraju slavi s uvjerljivih 93:68.

Zabočani su bili bolji u svim segmentima igre, a posebno u igri pod obručem gdje su imali 10 skokova više u odnosu na Križevčane koje je napustio Ivan Grgat. Za očekivati je da se Žapci već ovaj tjedan pojačaju u centimetrima i da probaju nadomjestiti Grgatove brojke.

Antonio Vlaić s 20 poena, 8 skokova i valorizacijom 24 bio je najbolji na parketu. Dvoznamenkasti su bili Robert Lež i Petar Marić s po 14 poena te Antonio Črnjević s 10. U sastavu Križevaca Ivan Cvjetković je bio najučinkovitiji s 25 poena.

Related Articles