ABA liga: Zadar dočekuje motiviranu Krku

Array

Posljednja utakmica šesnaestog kola ABA lige igra se danas od 17 sati u Zadru, gdje u domu Krešimira Ćosića Zadar dočekuje Krku iz Novog Mesta. Krka je momčad koja je nanijela Zadru najteži poraz u prvom dijelu natjecanja, slavili su s 16 poena razlike.

Koliko je bitna ova utakmica za momčad iz Novog Mesta govori i činjenica da su ljudi u klubu organizirali navijački autobus koji će navijače Krke voziti u Zadar da pomognu svom klubu koji se nalazi u zoni ispadanja.

Zadar će se navijačima predstaviti s dva nova pojačanja, povratnikom Vedranom Morovićem te Jusufom Nurkićem koji je došao na posudbu iz Cedevite do kraja sezone.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će odigrati Romeo Travis koji je skoro pa napustio Zadar. Ipak, Travis se na kraju vratio s dva dana zakašnjenja, a koliko će to utjecati na njegovu igru vidjeti ćemo kad počne utakmica.

Zadarski navijači sigurno će pozdraviti i dva svoja bivša igrača, sada u dresu Krke, Jakova Vladovića i Juru Lalića koji će sigurno imati motiv više. Najavljivao se i nastup Matjaža Smodiša za Krku, ali to se u Zadru ipak neće dogoditi jer još uvijek nije zaliječio ozljedu u dovoljnoj mjeri.

Prijenos utakmice je na ArenaSport 1.

Related Articles