BiH reprezentativac novi igrač Zadra

Array

Premda smo prije mjesec dana pisali o HKK Široki WWin kao o novom klubu Joze Brkića, ovim putem demantiramo tu vijest, s obzirom na današnju novost.

Centar reprezentacije BiH, Jozo Brkić, novi je igrač KK Zadar. Ovaj 211 centimetara visoki 26-godišnjak, kojem su dobre igre prošlih sezona donijele i poziv u reprezentaciju, prešao je u redove svog novog kluba iz Čapljine, gdje je prošle sezone kao startni centar bilježio prosječno 14,6 poena, 7,5 skokova i 1,3 asistenciju.

Brkića je Zadru preporučio nekadašnji trener kluba Aleksandar Petrović, a igranje pod trenerskom palicom Ante Nazora Brkić je već doživio, s obzirom da mu je splitski strateg bio trener u Čapljini.

Osim ove vijesti, za napomenuti je i kako je u Krešinoj dvorani na probnom treningu jučer bio i jedan mladi američki košarkaš, koji je nedavno završio svoju karijeru sveučilišnog igrača. Po procjeni zadarske struke, taj igrač ne zadovoljava kriterije koji su postavljeni prilikom odabira igrača koji bi bili nositelji igre, te do profesionalne suradnje s njim ipak neće doći.

Related Articles