Bruno Kovačić: Nismo razmišljali o A1 kvalifikacijama

Array

Čakovec je uz Belišće i Hermes Analiticu osigurao titulu prvaka regije i mjesto u Kvalifikacijama za A1 ligu. To su izborili teškom pobjedom protiv Vindije u posljednjem kolu, a na ruku im je išao i pomalo iznenađujući trijumf gradskog rivala, porošlogodišnjeg sudionika kvalifikacija, Međimurja u Ludbregu.

“Na mišiće, kako se kaže. Današnja utakmica je psihološki bila izuzetno teška jer se već prije pet kola govorilo-gotovo je. Provlačilo se i kroz medije i kroz razgovore, ali računica nije tako pokazivala. Prije početka ove utakmice računica je pokazivala da od posljednje tri, moramo dobiti dvije utakmice. Vidjela se doza nervoze i ukočenosti, obrana solidna, ali u napadu nismo bili raspoloženi,” rekao je za portal eMedjimurje trener Čakovca, prof. Bruno Kovačić.

“Čestitam ekipi Međimurja na pobjedi u Ludbregu. Svaka čast na tome, stvarno su nam pomogli da lakše odigramo zadnja dva kola. Nadam se da će u zadnjem kolu utakmica s Međimurjem biti za prestiž u smislu jednog sportskog događaja, da će biti puna dvorana i da svi uživaju u košarci.”

Slijede kvalifikacije za viši rang nakon završetka lige.

“Iskreno da velim do sad nismo o tome razmišljati, ni s kime nisam htio o tome puno razgovarati. Jednostavno sam fokusiran da budemo prvi. Kvalifikacije startaju odmah tjedan dana iza završetka lige. Da ili ne dovesti nekoga? Imamo dovoljno veliki fond igrača, hoćemo li nekoga dovesti, to treba sjesti i porazgovarati. Sigurno da ima par igrača koji su nam interesantni za pomoći, ali vidjet ćemo, ne bih sada htio prejudicirati stvari,” za kraj će trener Čakovčana.

Related Articles