Bruno Rebić novo je pojačanje Zaboka

Vraća se košarci nakon 10 mjeseci pauze zbog teške ozljede koljena

Splićanin Bruno Rebić novo je pojačanje KK Zabok. Ovaj vrlo kvalitetni 192 centimetara visoki bek počeo je karijeru u Splitu, a igrao je još i u Alkaru i Šibenki. Zanimljivo je da se u dresu Šibenke teže povrijedio prošle jeseni upravo u Zaboku gdje sada kreće u novi veliki povratak u svojoj karijeri, nakon što je zbog ozljede križnih ligamenata koljena izbivao deset mjeseci.

Nakon teške ozljede tražio sam sredinu s kvalitetnim trenerom. Kada me je Ivan Tomas pozvao da se pridružim Zaboku nisam puno dvojio i siguran sam da sam donio dobru odluku – govori nam Rebić.

Utakmica protiv Podčetrtka bila mu je prva utakmica nakon deset mjeseci izbivanja. Utisak je i više nego dobar. Postigao je dvije trice, ali pokazao se i dobrim u razigravanju momčadi.

-Podne prije utakmice imao sam pozitivnu tremu. Predivan je osjećaj vratiti se utakmicama nakon deset mjeseci. Nažalost uvjerljivo smo izgubili, ali siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji – riječi su Brune Rebića nakon utakmice protiv Podčetrtka koju je Zabok izgubio rezultatom 103:74.

Related Articles